A németországi, Hepberg központú Stefani GmbH. számos elismert és világhírű vállalkozásnak szállít egyedi gépeket, alkatrészeket.
A vállalat partneri köréhez tartoznak a Volkswagen Group gyárai világszerte, mint az AUDI, Volkswagen, Lamborghini.
Ez a kapcsolat alapozta meg azt a döntést, amelyet Samuel Stefani tulajdonos 2003-ban hozott, amikor társaságot alapított Magyarországon, azzal a nem titkolt szándékkal, hogy az AUDI Hungária Motor Kft. és további gépgyártó vállalkozások számára egyedi gépeket, ipari gyártósorokat, automata- félautomata állomásokat kenő- és olajozóberendezéseket tervezzen, kivitelezzen, üzembe helyezzen, átépítsen, szervizeljen, valamint a pótalkatrész ellátást biztosítsa, felügyelje. Cégünk magyarországi tevékenységét – a 2015-ben tragikus hirtelenséggel elhunyt – Alexander Fina ügyvezetése alatt kezdte meg gönyűi telephellyel.

afina_5003

Fina Alexander

– ügyvezető igazgató

Majd hamar kiderült, hogy elgondolás jónak bizonyult, hisz a Stefani Hungária Gépgyártó Kft. gyors fejlődésnek indult és 2006 októberében felavathatta telephelyét a Győri Ipari Parkban.
A Stefani Hungária Gépgyártó Kft. tervezése és gyártása igyekszik partnerei minden egyedi igényét a lehető legkomplexebb szinten kielégíteni. Büszkék vagyunk arra, hogy ezt a piacon elérhető legmagasabb minőségben, német technológiák alkalmazásával és a tőlünk megszokott precizitással bármikor biztosítani tudjuk. A 3 D-s modell tervezői programunk használata a piacon nagy előnyt jelent megrendelőink számára. Partnereink örömmel veszik, hogy a minőség és határidők tekintetében nem ismerünk lehetetlent.
A cég számára kiemelkedően fontos a folyamatos fejlesztés, megújulás, melynek eredményeként 2011- ben bővült a gyártócsarnok, gyártókapacitás.
Mivel egyedi gépek tervezésével, kivitelezésével, szervízelésével foglalkozunk, kiemelkedően fontos számunkra, hogy mérnökeink, szakmunkásaink a legjobb teljesítményt nyújtsák.
Ez az alapfeltétele annak, hogy bővülő partneri körünk számára a lehető legmagasabb színvonalon, a partnerek igényeit figyelembe vevő rugalmassággal végezzük munkánkat.
Minden ügyfelünknek különös figyelmet szentelünk ezért a tervezés és gyártás mellett létrejött szerviz részlegünk, mely az azonnali beavatkozást igénylő, helyszínen elvégzendő feladatok megoldására szakosodott főleg. Ezen részleg erőssége az állandó elérhetőségében, kreatív megoldásaiban és a kiváló szakembergárdában rejlik.
Úgy gondoljuk, hogy a partnerek bizalmát csak kiváló termékek gyártásával, és magas színvonalú szolgáltatások nyújtásával lehet kivívni.
Az elnyert bizalom megtartására törekszünk. Mivel céljaink között hosszú távon vállalkozásunk fejlődése szerepel, mindent megteszünk annak érdekében, hogy megrendelőinket kedvező vállalási árainkkal, munkánk minőségével, a határidők betartásával, teljes körű kiszolgálással tartsuk meg.

 

Ismerje meg csapatunkat

bpittner1_500

Pittner Béla

Ügyvezető igazgató

Csontos András

Projektvezető

Lukács Béla

Projektvezető

Wappel Tamás

Villamos részleg vezető

Jurik László

Beszerzésvezető

Tóth Zoltán

Tervezés részleg vezető

Horváth Dezső

Üzemvezető

Bene-Zoltán02

Bene Zoltán

Szervizvezető

Vinczéné Hegyi Judit

Gazdasági vezető

Tevénykenségeink.

 

  • – Egyedi gépek, automata- félautomata állomások tervezése, kivitelezése, üzembe helyezése, szervizelése, pótalkatrész ellátása, felügyelete
  • – Programozás, programfejlesztés
  • – Ipari gyártósorok tervezése, kivitelezése, átépítése, üzembe helyezése,szervizelése, pótalkatrész ellátása, felügyelete
  • – Kézi szerszámok, megfogók, függesztékek, motorszállító kocsik, alkatrésztároló kocsik, idomszerek, szerelőeszközök, előszerelő egységek tervezése, kivitelezése, üzembe helyezése, szervizelése, pótalkatrész ellátása, felügyelete
  • – Csavarozó egységek tervezése, kivitelezése, üzembe helyezése, szervizelése, pótalkatrész ellátása, felügyelete
  • – Kenő és olajozóberendezések tervezése, kivitelezése, üzembe helyezése, szervizelése, pótalkatrész ellátása, felügyelete

 

Tanúsítvány

ISO9001-2008_hu

Lepjen kapcsolatba velünk.

Fields marked with an * are required

Submit a Comment